Sport och FitnessFotboll

FC "muhammedanska" (Calcutta, Indien)

Fotboll är en av de mest kända och de vanligaste typerna av modern idrott. Men några fotbollsfans som är intresserade av, till exempel, Indiens mästerskap. Alla ögon på de stora mästerskapen i länder som Spanien, Tyskland, England och Italien - och, naturligtvis, för stora turneringar som Champions League och Europa League.

Men om inbördes mästerskapen i Indien, kan du se många underbara och minnesvärda saker. En av dem är mästerskapet i en stad som Kolkata. Indien har en standard system av mästerskap, men skild från den i denna stad är värd sin egen turnering. Och därmed är han en av de äldsta i världen. Så du bör definitivt vet om vad som händer i fotbollsvärlden en stad som Kolkata.

Indien gav världen club "muhammedanska" - modern om det fotbollsfans är osannolikt att höra, men det är också en av de äldsta klubbarna, som en gång var en av de starkaste i Indien och är fortfarande en av de mest respekterade.

berömda klubb

Fotbollsklubben "muhammedanska" (Calcutta, Indien) är en av de mest kända och populära i hela landet, eftersom det är bekant för många fans av fotboll i världen. Historien om denna klubb börjar tillbaka i 1891, det är den äldsta i landet, och det är laget för första gången i historien om den legendariska vann mästerskapet Calcutta, om vilka mer information kommer att diskuteras vidare. När det gäller de flesta av klubben, har han blivit en trendsättare i fotboll i landet och hade ett stort inflytande på den fortsatta utvecklingen i Indien. Tyvärr hittills forna glans var kvar, och fotboll termer FC "muhammedanska" (Calcutta, Indien) är inte i bästa skick.

framsteg

Vad är framgång för deras otroligt långa historia har gjort klubben? Med tanke på att under bildandet av historien om denna sport i landet fanns en mängd olika regionala och nationella koppar, nästan varenda en av dem "muhammedanska" vann minst en gång. Men om vi talar om den mest prestigefyllda trofé i landet som tar emot vinnaren av mästerskapet i Indien fotbollslandslag, han inte ge vika. Dessutom kunde "muhammedanska" inte ens vinna i den andra divisionen - den största bedrift var lanseringen av den första ligan med det andra.

Men om man är uppmärksam på det ovan nämnda Calcutta Cup, här hade denna grupp stor framgång. Tyvärr rekordet för mest vann "muhammedanska" troféer blir inte, men detta är första gången i historien om klubben vann turneringen 1934. Sedan dess har han vunnit elva segrar, den sista som går tillbaka till 1981.

Nio gånger laget slutade på randen till seger, den senaste gången var 2016, det vill säga i den sista play av turneringen - då vann värsta fiende "muhammedanska", "East Bengal." Just precis "East Bengal" och innehar rekordet för segrar i mästerskapet Calcutta - tillfalla honom trofén 38 gånger. Samtidigt klubben spelade i högre serie i Indien, där han slutade på tredje plats förra året. Naturligtvis är den mest prestigefyllda turnering mästerskapet i Indien - Calcutta League snarare är en historisk vänlig turnering.

Nya resultat av "muhammedanska"

Om vi talar om hur spelat under det senaste decenniet i klubben, kan vi lugnt säga att det inte är rädd för hela Indien. Kolkata League spelare även böjas i för sista gången under en lång tid. Under 2009 var klubben degraderas från högsta divisionen, spelat fyra år i andra divisionen. Samtidigt 2013. "muhammedanska" tredje plats, stannar ett steg kort av produktionen i den första ligan, och 2014 tog andraplatsen och bröt i den mest prestigefyllda SM.

Men det han inte länge - i den första säsongen laget tog 13: e plats och kom tillbaka i den andra ligan. De återstående två år i klubben där och tillbringade, men utan att kunna åter återgång till den högsta nivån. Som ni vet, den viktigaste turneringen i denna sport som fotboll, mästerskapet i Indien. Calcutta League är inte så viktigt när det gäller sport turnering, men allt om det är värt att diskutera separat. I allmänhet är det nödvändigt att berätta om mycket indiska fotbollssystemet mer i detalj.

Indian Super League

Denna turnering är den yngsta och mest konsekventa med andan i moderna fotbollen som fullt kommersiell. Det skapades i 2013, när en auktion sålde rättigheterna till åtta lag som var tänkta att delta i den här turneringen, USA och andra affärsmän. Omedelbart efter att ha köpt lagen har börjat komma bra spelare som tidigare var viktiga siffror i europeisk fotboll. Med tanke på en sådan liten storlek av turneringen, i en vanlig liga spelade bara 14 rundor. Därefter spelas slutspel fas, i vilken vinnaren bestäms. Hittills har det spelats hittills bara två mästerskap - 2014 vann klubben "Atletico" från Calcutta, och år 2015 - "Chennayin".

National Football League

Men den indiska Super League inte ett föregångsland turnering - det har kritiserats eftersom dess säsong är för kort och det är inte syftar till att utveckla indiska fotboll och för att attrahera finansiering. Huvudturneringen är I-League, det vill säga mästerskapet i Indien. Det är den här turneringen och blev den ledande i det land där fotbollen innan det utvecklades enbart på amatörnivå. Det finns den här turneringen 1996, men då kallades National Football League, och även om det grundades av den lokala fotbollsförbundet, var fortfarande semi.

Redan 1997 var det till den andra divisionen, och i det här formatet turnering varade i nästan tio år. År 2006 var det läggs en tredje division, men även då det fanns tankar om den globala reformationen, och 2007 National Football League har upphört att existera, för att ge plats för den första professionella fotbollstävling.

Indien League

Den första vinnaren var klubben "Dempo", som till slut vann tre pokaler och innehar rekordet som klubbarnas Churchill Brothers "" Bengaluru 'och' Mohun Bagan "vann hittills bara två gånger. Formatet inte förbli stabil under ett enda år - är i ständig förändring alla objekt, från minsta detalj till antalet lag i ligan. Just nu mellan en lek 11 lag utan playoff fas. De bästa lagen är i Asian Cup, och en del har en chans att kvalificera sig för de asiatiska Champions League, men det finns lite klubbar som följer formatet av turneringen.

League Two

När det gäller den andra ligan, är detta turnering där den svagaste elimineras Indiens mästerskapet laget - och var i mästerskapet i Indien kommer de starkaste klubbarna i andra ligan. Det är "muhammedanska" som nämns ovan finns nu står.

calcutta Cup

Men det mest anmärkningsvärda händelsen, som stoltserar med Indien - Calcutta Cup. Resultattavlan det är mer än intressant, eftersom det besöktes av mer än hundra klubbar från sådana indiska städer som Calcutta. Han är en av de äldsta fotbollsturneringar sedan hållits sedan 1989.

Hur kan Indien spela fotboll? Calcutta mästerskapet som är uppdelad ganska invecklad sätt, är ett utmärkt exempel. I den nuvarande mästerskapet har sex avdelningar, den första och sista uppdelad i två poddiviziona. Var och en av dem spelar en mer än 10 lag, som först utförs den första halvan av säsongen i den allmänna tabellen, som så småningom upp i två halvor. Den första halvan av att genomföra den andra delen av säsongen i kampen om mästerskapet, och den andra - försöker att inte flyga till en lägre division. Ett intressant faktum är att i elitserien sedan 1982, vann bara två klubbar - "Mohun Bagan" "East Bengal" och