Sport och FitnessHockey

Ungefär hur många kör en hockeymatch

hockey kampen förordning har sina egna egenskaper. De dök upp gradvis under mer än två århundraden av historia av denna populära i många länder i världen spelet.

Från historien om hockey på is

Trots att i verk av europeiska medeltida målning grafik och bilder upprepade gånger förekommer, där människor spelar oss väl förtrogen spel, födelseplatsen för hockey anses vara Kanada. Frågan om hur många kör en hockeymatch, är få människor oroliga i början av denna sport. Personer som spelar hockey för skojs skull och så länge du blir uttråkad. Men historiska källor förde oss dagen för den första ishockey tävling var det höll mars 3, 1875 vid rinken "Victoria" i Montreal. Och med starten av den officiella tävlingen var en skillnad, hur länge det varar för en hockeymatch. Den första bevarade uppsättning regler för spelet hockey har etablerats, som antogs och publicerades 1886. Senare hockeymatch fick snabbt popularitet under nittonhundratalet, spridda över hela norra halvklotet. Traditionellt fanns två hockey school - kanadensiska och europeiska. Och konkurrensen mellan dem har bidragit till utvecklingen av denna sport. Hockey-turnering har blivit en av de viktigaste punkterna i programmet för de olympiska vinterspelen.

Längden på en hockeymatch

Samtidigt regler för hockeymatch var inte universell för olika länder och världsdelar. I Europa och Amerika i början av seklet är märkbart annorlunda. Längden på en hockeymatch var lätt att avgöra om spelet är oavgjort tolereras. I det här fallet består spelet av tre perioder om tjugo minuters tid med två femton minuters pauser mellan. Beräkningen gjordes endast ren speltid var nedräkningen utförs med ett stoppur och stannar när domaren av någon anledning stoppade spelet.

Spelar för att vinna

Men denna praxis var acceptabelt nog för de stora turneringen tävlingar med ett stort antal deltagande lag. Oavgjort matcher skulle leda till en hårdare konkurrens på obestämd tid. Dessutom börjar spelet att förlora skärpa och smidighet. Därför bruket av hockey tävlingar över hela världen så småningom kom till behovet av att spela på ett visst resultat, avslöjar vinnaren av matchen. Oavgjort slutade kostym och åskådare och deltagare. Således är svaret på frågan om hur många kör en hockeymatch, förlorade det unika. Matchen var den sista att avgöra vem som vinner. Grunden för reglerna förblivit densamma tre perioder av tjugo minuter. Men om de slutade oavgjort, började lagen för att erbjuda extra tid. Ytterligare en period kallas övertid. Dess varaktighet är tio minuter. Han spelade fram till första mål. För att skärpa spelet, på fältet på varje sida kan vara fyra spelare i stället för fem. Detta ger spelet en dynamisk och föränderlig förankrade taktisk konstruktion. Enligt reglerna i Continental Hockey League, om extra tid inte avslöja vinnaren, lagen fortsätter att reda ut saker och ting genom att kasta frisparkar - kulor. Först tre från varje lag, och sedan för att vinna. Och i detta fall bara på de sista mål det beror på hur många kör en hockeymatch. Bullets ser imponerande, men fortfarande i finalen beslutat att göra utan dem.

Turneringar slutspel

Särskilda akuta och uttrycksfullhet i spelet kommer till slutskedet av mästerskapet Continental Hockey League. Detta är ett spel "on the fly", är det förlorande laget elimineras från vidare deltagande i tävlingen. Så svaret på frågan om hur många kör en hockeymatch i slutspelet, är helt oförutsägbar. Situationen avsevärt kompliceras av det faktum att i denna del av reglerna turnerings utesluter innehav av fria kast. Om extra tid inte avslöja vinnaren, sedan efter pausen är tilldelad en annan övertid. Deras antal är inte begränsat. Spelet kommer att fortsätta tills segern. Priset för ett mål i den sista delen av varje match kan vara mycket hög. Spelet tar ofta en tuff karaktär och långvarig rädsla för spelarna att göra ett misstag och ge motståndaren en chans för det avgörande skottet. Det är anledningen till att spel i slutspelet kan vara så ansträngande för spelarna och för fansen.

CHL rekord

Den längsta hockeymatch i historien av den kontinentala Hockey League hölls 21 mar 2014 i Prag, i kvartsfinalen i slutspelet. Spelet mellan lagen i "Lion" och "Donbass" avslutades med 127 minuters seger "Donbass". Matchen slutade i en sjunde period med poängen 3: 4. Det är just nu det ultimata svaret på frågan om hur många minuter varar en hockeymatch. Det råder ingen tvekan om att denna post är säker på att överträffas. Men när det händer - du kan bara gissa.